Електра

Ел. инсталации Проектиране Осветление Компютърни мрежи СОТ Пожароизвестяване Осветителни тела LED светодиоди
Електронен магазин
 
Проекти
 
 
Магазин
гр. София
ж.к. Младост 1, бл.54,
бул. Андрей Сахаров и ул. Йерусалим
тел.: 02/974 38 96, 0886 011 430
suny(at)elektra-bg(dot)com
Студио за осветление
гр. София
ж.к. Дървеница,
бул. Анрей Ляпчев 11
тел.: 02/874 00 50, 0886 011 430
suny(at)elektra-bg(dot)com

Условия за ползване

1. Защита на личните данни

Електра Тим ООД гарантира конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: установяване на контакт с клиента при уточняване подробности около поръчката и начините за нейната доставка и заплащане. Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите и за издаване на фактура. Електра Тим ООД е вписана като администратор на лични данни под идентификационен № 117609.

2. Съгласие за покупка

Търговските взаимоотношения между потребителя и Електра Тим ООД започват при изпращането на поръчката от потребителя, а именно: след попълването на изискваните лични или фирмени данни, съгласяване с общите условия за покупко-продажба на стоки и натискане на бутона "изпрати".

3. Стартиране на поръчка

Изпълнението на поръчката започва при запознаване с нея от страна на служител на фирмата. Ако поръчката е изпратена в неработен за фирмата ден или извън работно време, но в рамките на работната седмица, то изпълнението й ще започне съответно: в началото на следващата работна седмица или на следващия работен ден. При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

4. Промяна или отказ от поръчка

Клиентът има правото да промени поръчката си или да се откаже от нея в рамките на един час, считано от момента на изпращането й. При промяна на поръчката потребителят не се задължава със закупуването на стока на същата стойност, както и стока от същата марка. Ако е издадена фактура, същата се анулира или се издава кредитно известие. Приемо-предавателният протокол се унищожава. При метод за плащане с карта, сумата се възстановява с кредитна операция по сметката на картата.

5. Проследяване на пратка

Електра Тим ООД се задължава да следи придвижването на стоките след предаването им на куриерската фирма. Потребителят има право да бъде информиран за местоположението на пратката, както и оставащото време до доставката. В случай на забавяне на доставката по вина на куриера Електра Тим ООД се задължава да уведоми потребителят веднага щом бъде получен сигнал за забавяне от страна на куриерската компания. Всички пратки са застраховани върху цялата обявена стойност и в случай на загуба от страна на куриерската компания ние се задължаваме да изпратим повторно пратката.

6. Получаване на пратка

Потребителят получава заявените стоки на посочения адрес за доставка или от най-близкия офис на куриерската фирма. В момента на доставката потребителят получава стоките с данъчна фактура и приемо-предавателен протокол. При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

7. Отказ от получаване на пратка

Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на седем работни дни, считани от момента на получаване на стоката. Стоките не трябва да имат нарушен търговски вид: да не липсват опаковки, документация, да няма видими драскотини по повърхностите на стоката, както и компоненти от стоката. Електра Тим ООД се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП чл. 55, ал.6. Възстановява се стойността на закупената стока; стойността на куриерската услуга не се възстановява.

8. Рекламация

Рекламации относно закупени от Електра Тим ООД стоки се приемат, ако те са направени своевременно, като фирмата се ангажира с вписването им в съответния регистър според член 127, ал.2 от ЗЗП. При получаване купувачът трябва да прегледа стоката и ако не отговаря на изискванията да уведоми незабавно Електра Тим ООД. Ако купувачът не направи това, стоката се смята за одобрена, като съответстваща на изискванията, освен за скрити недостатъци. При констатация на дефектен продукт до 24 ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ.

9. Поддръжка

Неправилна поддръжка (замърсяване, натрупана прах, или счупване) не са включени в гаранцията на стоките, както и неправилно инсталираните . Гаранцията не покрива и неправилна експлоатажия и късо съединение.

10. Доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма Интерлогистика и по тяхната ценова листа (при поръчка е заложено автоматично изчисление на цената на доставката според обема на поръчаните стоки). В цената за доставка е включена застраховка на стоките и наложен платеж. За по-подробна информация можете да посетите сайта на куриерската фирма Интерлогистика.

Срока за доставка на поръчките е от 3 до 30 календарни дни в зависимост от вида и количеството на заявените стоки.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА МРЕЖА

Устройствата трябва да бъдат захранени към електрическата мрежа , като захранващото напрежение трябва да е в диапазон 220V ±10%, а честотата 50-60 Hz , с изключение на случаите когато е упоменато друго в инструкциите за употреба.

Всички електрически устройства трябва да се инсталират от квалифицирани специалисти.

 
Начини на плащане
В брой
Банков път
Банкова карта
Visa
MasterCart
Чрез ePay.bg
Чрез куриер
Създаден от Credox
Ел. инсталации • Проектиране • Осветление • Компютърни мрежи • СОТ • Пожароизвестяване • Осветителни тела • LED светодиоди